Pol Ballesteros: “El Miniestadi és un camp complicat però volem tenir personalitat, sense por, i tornar a sumar de tres en tres”

23/01/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Pol Ballesteros, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 22a jornada de Lliga contra el FC Barcelona ‘B’ dissabte (18h) al Miniestadi.

Primera setmana amb el nou míster: “Kiko ens està aportant moltes coses positives, ens està donant molta confiança a tots i crec que això és important. En el partit contra el Conquense vam començar a plasmar el joc que volem aconseguir”.

El partit al Miniestadi: “El Barça ens exigirà més que el Conquense però estem preparats. Volem ser un equip amb personalitat, sense cap tipus de por per tornar a sumar de tres en tres. És un camp complicat, el seu ADN és tenir la pilota però intentarem fer una bona pressió i que no juguin còmodes. Provarem coses, serem atrevits perquè som el Sabadell i anirem a guanyar”. 

Protagonisme en els darerrers partits: “Treballo cada entrenament per tenir minuts i després és l’entrenador qui decideix. He anat convocat tots els partits que això és important. Estic a disposició del míster per quan em necessiti. Ara el més important és l’equip, més que mai, ens mereixem que les coses ens vagin bé perquè és un gran grup”. 

Falta de gol dels davanters: “L’equip als entrenaments fa gols, és qüestió de dinàmiques. Quan la dinàmica és positiva entren totes i ara està constant una mica però estic segur que canviarà i els futbolistes atacants farem més gols”.

Estil de joc: “Diumenge passat vam demostrar que tenim jugadors per jugar amb la pilota i volem seguir en aquesta línia i acabar d’assimilar els conceptes que ens ha incorporat el míster. Aquesta setmana és la primera que tindrem el míster en tots els entrenaments”.