Pol Ballesteros: “Hem de traslladar el partit que vam fer a la Nova Creu Alta a fora de casa”

20/03/2019

Partit contra el Cornellà: Diumenge vam fer un molt bon partit. Va ser un cop molt dur. La plantilla i l’afició es va quedar tocada però aquests dies ens han servit per valorar el partit i treure moltes conclusions positives. Jugant d’aquesta manera l’equip ha d’anar cap amunt. En el moment vam estar tocats però ara ja estem pensant en el partit contra el Levante i fer un partit com el de diumenge.

Pressió per jugar a domicili: La pressió la tenim perquè estem allà a baix. Però la pressió també pot ser bona. Pot servir per sortir a jugar a fora i guanyar els tres punts. Jo estic convençut que amb l’actitud que vam tenir i jugant com vam jugar contra un equip com el Cornellà, que no hem d’oblidar que està a play-off, podem guanyar. Només hem de traslladar el partit que vam fer a la Nova Creu Alta a fora de casa.

Competir fins al 90: Després de l’empat de diumenge hem de mirar endavant i ser conscients que podem guanyar. Si ens posem per davant o encaixem un gol hem de seguir lluitant i competint fins al minut 95. Ja vam comprovar diumenge que el partit no s’acaba al minut 90.

Plantejament contra Levante: El plantejament potser canviarà respecte al partit del Cornellà perquè el rival és diferent, però el que no pot canviar és l’actitud. Sabem que no tindrem l’ajuda de la gent que va venir a l’estadi però no tenim res a envejar al Levante. Tenim un equip de nivell i som conscients que podem guanyar.

Rival: Sabem que és un filial amb jugadors de qualitat però que no es complica la vida. S’adapta bé a diferents fases de joc. A casa el vam guanyar amb un bon partit. Intentarem seguir la mateixa línia, amb la mateixa actitud i donar-ho tot per emportar-nos els tres punts.