Pol Moreno: “Hem d’anar preparats per a un partit amb molts duels i amb la mentalitat de ser guanyadors”

  • “El partit de l’Hércules l’esperàvem amb ganes perquè ens volíem rescabalar de la derrota contra l’Olot. No va poder ser per les circumstàncies que tots vam veure però amb ja tenim ganes que arribi Badalona, sobretot jo que he jugat a les categories inferiors, per fer un bon partit”.
  • “És un cúmul de moltes coses. Hi ha hagut partits en què el nostre joc ha estat superior i només ens falta matar-los quan els tenim de cara”.
  • “El Badalona és molt intens, haurem de treballar en espais reduïts i hem d’anar preparats per a un partit disputat, amb molts duels i amb la mentalitat de ser guanyadors i que no serà, per res del món, un partit fàcil”.
  • “Jo he jugat sempre de central i em noto més còmode jugant de central, però arrel d’aquest any vaig posar més èmfasi per aprendre una altra posició. M’ho vaig prendre molt seriosament, aprendre el més aviat possible de la gent que tenia a prop i adaptar-la a les meves característiques defensives. Tens més influència en el joc, tot ho tens més a prop, has d’estar més concentrat, anar més ràpid i parlar molt perquè és la posició que li dóna equilibri a l’equip. Jugaré on em diguin perquè sóc jove, vull jugar i vull créixer”.
  • “El míster em va dir que portarien a jugadors importants i no t’esperes jugar 21 partits de 22. Però jo sóc jove, per molt que sigui jove vull jugar tots els partits i treballo per jugar tots els partits, i el míster és el que decideix. Si jugo, intento treballar perquè el míster estigui orgullós i no es penedeixi de la decisió, i si no jugo, no sóc el típic que s’enfonsa. Segueixo treballant i treballant fins que jugui”.
  • “Ens està costant treure punts a casa. No li podem dir pressió però a fora, l’equip no ha de demostrar tant a la gent i pot fer un joc més resultadista. A casa estàs obligat a ser més dominador del partit i, de vegades, hi ha fases on es pot entrebancar més”.
  • “Jo sóc jugador i no et puc dir, aquest sí i aquest no, no és una cosa que m’incumbeixi. Jo crec que l’equip està molt bé i ho demostra, i només falta guanyar partits, sempre ens quedem molt a prop. Si han de portar algú, ens aniria bé un davanter pur perquè només tenim a Guillemenot. La resta de l’equip està molt bé i treballem molt bé”.