Pol Roigé: “Tinc clar que he d”agafar més responsabilitats”

Després de fer-se oficial la seva renovació amb el CE Sabadell per a dues temporades més, amb una altra d”opcional, el davanter Pol Roigé s”ha mostrat ambiciós en roda de premsa. “Sóc jugador del primer equip i tinc clar que he d”agafar més responsabilitats. Hem de tirar aquesta situació endavant”, ha assenyalat el de Castelldefels.
 
“Renovar amb el CE Sabadell és un pas endavant en la meva carrera. Tinc moltes ganes d”aprofitar aquesta oportunitat”, ha afegit al respecte.
 
El jugador arlequinat, que ha confessat que va firmar pel filial “amb l”objectiu de pujar al primer equip”, també ha admès que els futbolistes del primer equip el van rebre molt bé. “Els companys m”han ajudat molt i m”han fet costat. Ara tinc més confiança gràcies a ells i em vaig sentir més còmode en els últims partits”, ha manifestat.
 
Per últim, ha agraït el suport dels seguidors arlequinats. “L”afició sempre m”ha tingut estima i ho agraeixo molt. Sempre ho donaré tot en el terreny de joc”, ha conclòs.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha dit que “Pol Roigé és un actiu del club i s”ha de protegir” i que “la seva renovació és una gran notícia per al club, ja que l”entitat arlequinada vol créixer a través del futbol base”.