Premi final

CE Sabadell ‘B’: Últim compromís de la temporada per al filial arlequinat en un any històric. El fet d’acabar entre els sis primers, amb opcions encara de ser cinquens, ha provocat que els de Jose Solivelles hagin rebut aquest premi de posar el punt final a la Nova Creu Alta.

Notícies: Amb la baixa dels lesionats Cesc, Max, Joel, Peña… el tècnic arlequinat té previst comptar amb jugadors com Parera, Sandro o Pol, que en les últimes jornades havien estat en dinàmica de primer equip.

Jose Solivelles:

  • “És el punt final perfecte a una bona temporada. És un escenari que als jugadors i als tècnics ens fa molta il·lusió”
  • “Espero un partit totalment diferent, on siguem protagonistes, on puguem aprofitar les mesures de l’estadi, jugar bé i guanyar”

Dada: 11. Són els gols que ha marcat Xavi Civil amb el filial arlequinat des de la seva arribada al novembre. Si demà anota un doblet, igualarà a Manel com a ‘pitxitxi’ de l’equip. 

CD Masnou: Els de Walter Pandiani, que va agafar les regnes de l’equip fa dos mesos, arriben a l’estadi com a cuers i descendits a Primera Catalana. Només han pogut sumar un punt en els últims set compromisos.

Precedent: L’única visita del Masnou a la Nova Creu Alta va ser la temporada 2006-07, la darrera del Sabadell a Tercera. En aquella ocasió, els de Ramon Moya van golejar els del Maresme per 5-1 amb un ‘hat-trick’ d’Òscar Ollés.

Preus: Portes obertes a la Nova Creu Alta per viure l’últim partit a casa en més de tres mesos. Demà s’haurà d’accedir a l’estadi per les entrades de tribuna.

Imatge: Roger Benet.