Presentació de primera dels equips del Centre d’Esports Sabadell

01/11/2019

El present i el futur del Centre d’Esports Sabadell ha desfilat avui per la gespa de la Nova Creu Alta davant una Tribuna plena de les famílies del futbol base, d’aficionats arlequinats i d’una representació de les penyes que han generat un ambient de luxe. La jornada matinal ha reunit els 48 equips del futbol base, el futbol inclusiu, una representació dels veterans i el primer equip femení i masculí del Centre d’Esports Sabadell i ha comptat amb la presència del president del CE Sabadell, Esteve Calzada, el director general del club, Bruno Batlle, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes i el representant de la Federació Catalana de Futbol, Josep Maria Sabaté, entre d’altres autoritats que no s’han volgut perdre una cita tant important per a l’entitat. 

La presentació ha demostrat la comunió entre tots els equips del club i la passió per l’escut i els colors arlequinats. Tal com ha ressaltat el preident Esteve Calzada en els parlaments: “El club està més viu que mai. És un orgull viure un dia com aquest”. 

El presentador de l’esdeveniment, el periodista Sergi Garcés, ha tingut una menció especial per a Hunday López Orús com a patrocinador del futbol base masculí, Valero Forn Tradicional, patrocinador del futbol base femení, i per a Muntech Serveis Informàtics, nou patrocinador del filial arlequinat. 

Una de les grans ovacions de la jornada ha estat per l’equip inclusiu del Centre d’Esports Sabadell, amb més de 50 jugadors i 10 tècnics.

Abans de la desfilada dels veterans i del primer equip del club, s’ha presentat la cançó ‘Colors Arlequinats’ interpretada pel grup Nel·lo C amb una lletra que identifica a tota la família arlequinada. La cançó tindrà un llarg recorregut que explicarem ben aviat. 

Fotografies: Críspulo Díaz.