Presentació multitudinària dels nous fitxatges arlequinats

31/07/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat els nous fitxatges arlequinats en un acte molt proper als aficionats al Complex Esportiu de Sant Oleguer. Antonio Romero, Adrià Collet, Aarón Reu i Aitor Pascual han sentit l’escalf del centenar d’arlequinats i arlequinades que els han donat la benvinguda al club. L’Escola de Futbol de Sabadell, amb els excapitans arlequinats Lino i Tanco al capdavant, ha acollit la presentació al seu camp principal. Als quatre nous jugadors del Centre d’Esports els han acompanyat el director general del club, Bruno Batlle i el director esportiu Jose Manzanera. 

La presentació ha començat amb la tradicional roda de premsa on els quatre futbolistes han destacat la bona acollida que han tingut al vestidor i l’ambició amb la que arriben al club per afrontar la temporada. Aarón Rey: “Marxo lluny de casa però els companys m’estan ajudant a adaptar-me i espero fer un bon any amb el gran equip que tenim”. Aitor Pascual: “El Sabadell és un club històric i amb una gran afició. Em sembla un gran lloc per demostrar que puc fer coses en aquesta categoria”. Antonio Romero: “Buscava un projecte ambiciós i el Sabadell va mostrar ràpidament interès per mi i no m’ho vaig pensar. Estic segur que farem una temporada important”. Adrià Collet: “Ian és un gran porter, espero aprendre d’ell i guanyar-me el lloc. Penso que he encertat amb la decisió de venir aal Sabadell i tornar a juga prop de casa”. 

Després de respondre les preguntes dels periodistes, Antonio, Adrià, Aarón i Aitor han llançat pilotes arlequinades als nens i nenes presents que al final de l’acte els han signat. Els més petits han pogut jugar un partit de futbol 7 al costat dels nous jugadors arlequinats. Adrià Collet i Aitor Pascual han estat els capitans d’un equip, i Antonio Romero i Aarón Rey de l’altre. Al final de la presentació, els quatre jugadors han firmat autògrafs i s’han fotografiat amb els nens i nenes i les famílies.