Presentació oficial de Moha Ezzarfani i César Morgado a la Nova Creu Alta

2/09/2021

Moha Ezzarfani i César Morgado han estat presentats avui com a nous jugadors del Centre d’Esports Sabadell a l’estadi de la Nova Creu Alta acompanyats de la Unió Esportiva Castellar. Recordem que Ezzarfani va arribar procedent de l’Espanyol tot i que venia d’una notable cessió al CD Mirandés, disputant un total de 27 partits a LaLiga Smartbank i anotant 3 gols. Per altra banda, Morgado va arribar procedent del CD Badajoz, on ha disputat el play-off d’ascens a Segona les últimes tres temporades.

L’acte de presentació ha començat amb la compareixença davant dels mitjans de comunicació a la sala de premsa Miguel Quereda i posteriorment els jugadors s’han fotografiat a la gespa de la Nova Creu Alta. Els han acompanyat el director general, Bruno Batlle, el director esportiu, José Manzanera i el president del Castellar, Miquel Vilanova. I també han estat presents alguns jugadors en representació del futbol base del club castellarenc.

Benvinguts!

DECLARACIONS

  • César Morgado: “L’ambició és màxima. El projecte és molt bo i venim a sumar per donar-ho tot cada partit. La Lliga serà molt competida”.
  • Moha Ezzarfani: “El CE Sabadell ha apostat per mi i jo estic molt motivat per demostrar i ajudar l’equip a guanyar cada partit. Tenim moltes ganes de jugar dissabte amb la nostra gent a l’estadi”.
  • José Manzanera“Estem molt contents d’incorporar dos jugadors que ens ajudaran a créixer. A Moha l’hem patit en els partits que ens ha marcat i ara tenim la sort que vestirà la nostra samarreta”