Presentada la campanya d’abonats de mitja temporada

Aquest matí s’ha presentat el que ja va anunciar-se a principis de setmana a través de les xarxes socials. La campanya de socis de mitja temporada ja està en marxa amb abonaments a meitat de preu per gaudir tot el que queda de segona volta a l’estadi.

El president Antoni Reguant ha presentat aquesta ja tradicional promoció assegurant que són preus raonables: “El que hem fet aquest cop ha estat un any més ajustar els preus gairebé a la meitat. I els hem adaptat a la realitat d’aquesta segona volta que queda. Creiem que són uns preus raonables i assequibles”

Una campanya que s’ha adaptat a la nova realitat esportiva que viu el club: “Hem canviat el lema de la campanya, reconeixent la situació esportiva. En aquest cas hem apostat pel #SomCES.” L’objectiu, va més enllà de fer créixer el número de socis, ara toca engrescar a la gent: “Ara mateix el que volem es animar a la gent que s’animi a venir a la Nova Creu Alta i que es facin socis. Ells són l’ànima del club”

Els jugadors del Mercantil, Marina, Can Rull i de l’Escola de futbol de Sabadell, clubs conveniats amb el CE Sabadell, també gaudiran del seu carnet de soci.

Des d’aquesta setmana ja es pot renovar o a donar-te d’alta a les oficines de l’estadi de la Nova Creu Alta:
De dilluns a Dijous de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:30h
Divendres amb partit a la NCA 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:30h
Divendres amb partit fora de casa: de 09:00h a 15:00h
Dissabtes Diumenges i festius tancat.