Presentada la nova Botiga Oficial online del Centre d’Esports Sabadell

12/03/2019

Els socis i simpatitzants arlequinats ja poden accedir a la nova botiga online del CE Sabadell. Un portal senzill, interactiu, accessible que inclou l’enviament a domicili. La nova col·lecció de merchandising compta amb productes tradicionals molt esperats per als arlequinats com bufandes, banderes, insígnies i tasses, i una nova línia de moda arlequinada amb dessuadores, samarretes i gorres. Aquesta nova línia a més d’ésser molt atractiva treurà col.leccions d’edició limitada CES.

 Pel que fa a la venda dels productes, a més del web, hi haurà diferents punts físics establerts on es podrà comprar el nou merchandising. Les oficines del club, com fins ara, serà un dels punts principals. El nou punt de venda de merchandising arlequinat serà un gran centre comercial de Sabadell, situat a pocs metres de la Nova Creu Alta. A més, també hi haurà venda de productes a diferents establiments col·laboradors del centre de la ciutat. Els dies de partits s’habilitaran dues carpes a Gol Nord i Tribuna per a la venda del merchandising.

 Declaracions en la presentació:

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell: “Estem molt contents d’estrenar la nova Botiga Oficial CES de la mà d’una empresa de Sabadell experta en el sector com és Laimart Design. Els arlequinats l’estaven esperant”.

José Sillero, propietari i director general de Laimart Design: “Estem molt contents de col·laborar amb entitats com el Sabadell en aquesta nova línia de merchandising que estem segurs que en un club amb aquest història, tindrà una molt bona acollida”.

Podeu accedir a la nova botiga online del CE Sabadell a través d’aquest enllaç: Botiga Oficial CES

Fotografia: Críspulo Díaz.