Presentat l’acord de col·laboració amb Le Five

La Nova Creu Alta tindrà la seva petita ‘rèplica’ a la ciutat. El Centre d’Esports Sabadell ha presentat aquest vespre l’acord de col·laboració amb l’empresa francesa Le Five pel qual, entre altres avantatges entre ambdues parts, suposarà que un dels camps de futbol 5 de les instal·lacions situades a la Zona Hermètica portarà el nom del temple creualtenc i tindrà càmera de gravació. A més, ha estat retolada amb motius arlequinats i s’ha habilitat un espai on s’exhibiran i es vendran productes del Centre d’Esports Sabadell.

El gerent de Le Five, Marc-Antoine Touche, ha donat la benvinguda a tots els assistents i a les persones que han fet possible que la de Sabadell, que fa poc va complir el primer aniversari, sigui la primera franquícia de l’empresa fora de territori francès. Per part arlequinada, el vicepresident Ignasi Lúquez ha destacat que col·laborar “amb empreses que tenen tanta energia com Le Five és un plaer” i els ha felicitat per les seves “magnífiques instal·lacions”.

Tot seguit, alguns jugadors de la plantilla, Agus Medina, Yeray, Eloy, Sandro, Forniés, Marc Fdez i Alcañiz, han fet una exhibició per tots els assistents que s’han apropat a la presentació.