Prèvia dels partits del 14-15 d’abril

Sant Cugat Futbol Club – CE Sabadell ‘B’ (ds. 14 d’abril – 18:00h – Mpal Jaume Tubau)

El filial sabadellenc visitarà el camp del penúltim de la classificació, el Sant Cugat Futbol Club, amb la missió de retrobar-se amb una victòria que fa set jornades que se li resisteix. Per aconseguir-ho, el combinat de Carlos López té com a referència la victòria del duel de la primera volta, així com també l’excepcional estat de forma de l’home gol de l’equip, Sergi Estrada, que ja encadena quatre partits anotant. Eric Martínez i Antoni seran baixa per lesió.

 

CE Sabadell Juv ‘A’ – At. Segre (ds. 14 d’abril – 18:00h – Olímpia)

El Juvenil ‘A’ rebrà el desè classificat de la categoria, l’At. Segre, en una de les sis finals que li resten per aconseguir la salvació. Sumar a Olímpia, el camp on el juvenil ha obtingut totes les victòries en aquest campionat, serà vital per guanyar confiança i encarar el tram final de la temporada amb bones sensacions. Per aquest important duel, Dani Leoncio no podrà comptar amb José Alberto i Erick Pie, baixes per lesió.

 

CE Sabadell Fem – CD Sant Gabriel ‘B’ (dg. 15 d’abril – 12h – Olímpia)

Les arlequinades s’enfrontaran al CD Sant Gabriel a Olímpia en un duel clau per escalar posicions. Les de Sant Adrià del Besós es troben tan sols tres punts per sobre i la victòria obtinguda al partit de la primera volta, unit al bon moment de forma de Georgina Vila, conviden a l’optimisme. Àngel Codina ‘Cudi’, entrenador del femení arlequinat, no podrà comptar amb les ja conegudes baixes de Gisela Vidal i Maria Barrero, ni tampoc amb Melani i Esther Rodríguez. Per contra, Mar Mazuecos tornarà a la convocatòria després de recuperar-se de la ruptura en el bíceps femoral que li ha impedit participar en els anteriors partits.

 

Imatge: Roger Benet.