Primer test de la pretemporada

Amb una càrrega de treball prèvia, només 80 minuts… Uns quants asteriscs però el d’avui ha estat el primer test de pretemporada per als dos primers equips del Centre d’Esports Sabadell. Després d’una setmana de durs entrenaments, de molts exercicis amb i sense pilota, els homes de Jose Solivelles i Ignasi Senabre s’han vist les cares en un partit d’entrenament a la Nova Creu Alta.

Un duel que ha servit per veure el debut solvent de les quatre cares noves del primer equip: Gabi López, Javi Barrio, Txomin Barcina i Enric Franquesa. Els de Solivelles han dut el domini en el joc però ha estat el filial qui ha obert la llauna amb un xut creuat de Kilian. Cheikh Saad, jugador a prova, ha empatat minuts després i Agus ha capgirat el marcador amb un xut potent des de l’interior de l’àrea. Ñito posaria la sentència a la segona part.

Alineacions primera part:

  • CES: Aliaga, Pastells, Javi Barrio, Pol Moreno, Franquesa, Adri Díaz, Batanero, Sandro, Agus Medina, Txomin Barcina, Cheikh.
  • CES ‘B’: Soto, Casals, Alba, Pol Principal, Diego, Aliaga, Víctor, Marc Martí, Pau Otero, Kilian, Juanpi.

Alineacions segona part:

  • CES: Sergi Aguilar, Parera, Lucas Viale, Èric Pujol, Franquesa/Pastells, Yeray, Gabi López, Ñito, Padilla, Raigón, Moisés.
  • CES ‘B’: Arnau, Adri Edo, Gonzalo Pereira, Cobos, Ruiz, Monells, Adri Lledó, Ligero, Palanca, Montero, Facu.