Primera victòria de la temporada (0-1)

Atlético SaguntinoAdri, Gámes, Gimeno, Trilles, Oscar (Javi Rubio, 87′), Beni, David Fas (Boix, 66′), Ortega, Esteve, Isaac i Nestor (Serra, 71′).

CE Sabadell: Ezkieta, Javi Barrio, Verdú, Lucas Viale, Manu Torres, Adri Díaz, Gabi López (Yeray, 74′), Jordi López, Jordan Gaspar (Gai Assulin, 64′), Migue i Ian González (Carreño, 71′).

Gols: 0-1, 89′, Migue.

Àrbitre: Luis Miguel Montero. Va amonestar als locals Ortega i Beni. I als visitants Gabi López, Manu Torres, Lucas Viale, Migue i Jordi López.

Estadi: Municipal de Morvedre.

Es presentava una segona jornada difícil. El Sabadell arribava a Sagunto després de caure a casa davant el CD Ebro.

El partit va començar mogut amb un possible penal favorable pels saguntins. L’àrbitre va decidir que no hi havia res i tot va quedar en un ensurt. Tot i que el Sabadell no va patir massa en el tram inicial del partit, el Saguntino va arribar amb més facilitat a l’àrea contrària. Als 23 minuts de joc, Luis Miguel Montero va anul·lar un gol als locals assenyalant falta en atac.

A mesura que passaven els minuts, els atacs arlequinats van anar a menys. La verticalitat dels saguntins va sorprendre als de Jose Solivelles, que van haver de defensar la seva àrea en més d’una ocasió. Tot i així, el Sabadell va gaudir de la possessió de la pilota en algunes fases de la primera part i, tot i que tímidament, va arribar a la porteria d’Adri. Al descans, 0-0 al marcador del Municipal de Morvedre.

La segona meitat va començar amb un xut tímid de Migue que no va generar cap problema als locals. Als deu minuts, Ian ho va provar amb un xut sec que Adri va atrapar sense més conseqüències. Als 65 minuts, l’Atlético Saguntino va tenir l’ocasió més clara del partit. Els locals, però, no van aprofitar-la per posar-se per davant al marcador.

L’entrada de Gai Assulin va fer despertar una mica al Sabadell. Tot i així, als minuts finals els dos equips van oferir molt poc futbol. Amb Carreño i Yeray al camp, els arlequinats van intentar millorar l’actuació. Als 89 minuts, Migue va aparèixer per obrar el miracle. Aprofitant una excel·lent centrada d’Assulin, Migue va enviar la pilota al fons de la xarxa. Al final, primera victòria de la temporada pel Sabadell i primers tres punts pel conjunt de Jose Solivelles.