Punt d’inflexió (1-2)

CF Badalona: Morales, Moyano, Robusté, Aleix Coch, Fran Grima (Agus Alonso, 57’), Sergio Maestre, Víctor García, Toni Lao, Iván Agudo (Guzmán, 70’), Musa i Gerard Oliva (Sandro, 75’).

CE Sabadell: Jokin Ezkieta, Jordan Sánchez, Verdú, Juanjo (Yeray, 55’), Manu Torres, Lucas Viale, Álvaro Clausí (Jordan Gaspar, 87’), Jordi López, Ian González, Pol Moreno i Txomin (Migue, 62’).

Gols: 0-1, 47’, Manu Torres; 1-1, 62’, Oliva; 1-2, 89’, Manu Torres.

Àrbitre: Alejandro Sánchez Alba (aragonès). Va amonestar als locals Gerard Oliva, Robusté i Agus Alonso, i va expulsar a Musa amb vermella directa. I als visitants Manu Torres, Juanjo, Lucas Viale, Jordan Sánchez i Ian González.

El partit va començar amb intensitat. Durant els primers instants del matx, tots dos equips van tenir bons minuts i van gaudir d’alguna que altra arribada. Al quart d’hora, Clausí va anotar el primer gol que Sánchez Alba va anul·lar per fora de joc posicional d’Ian González. Poc després, a la sortida d’un córner, Toni Lao va estar a punt de posar l’1-0 al marcador amb un remat de cap que va rebotar a la defensa arlequinada i va marxar directament fora.

L’absència d’aproximacions va ser la protagonista. Ambdós equips van aguantar al darrere per intentar sortir a la contra i no es van veure massa ocasions a Montigalà. La primera meitat va ser imprecisa, i el Badalona es va trobar amb un Sabadell molt ben plantat davant. Arribant al descans els escapulats van apretar una mica més als arlequinats, però els jugadors van marxar a vestidors amb el 0-0 a l’electrònic.

La segona meitat no va poder començar millor pel Sabadell. Als dos minuts de joc, aprofitant una badada de la defensa local, Manu Torres va avançar als arlequinats després de l’assistència de Pol Moreno. Tres minuts després, Musa va condemnar al seu equip. El jugador del Badalona va impactar amb el colze a Clausí i l’àrbitre el va expulsar.

Als quinze minuts, Txomin va provocar un penal després que la pilota impactés a la seva mà. Jokin Ezkieta va aturar el penal i, de forma espectacular, va salvar el posterior rebot amb una aturada estratosfèrica. A la següent jugada, però, Oliva va engaltar l’esfèric i el va enviar directament a l’escaire per posar l’empat.

A partir d’aquí, el Badalona va saber aguantar bé al Sabadell en inferioritat. Els de Manolo González van gaudir d’alguna ocasió més. Al minut 89, però, Manu Torres va aprofitar una falta lateral que va rematar de cap al fons de la xarxa. Al final, victòria in extremis dels arlequinats a Badalona.