Punt d”or del Juvenil A davant el Girona FC

Juvenil A, 2 – Girona FC, 2

Empat amb gust a victòria. El conjunt de José Solivelles manté el liderat del grup 2 de Preferent després d”igualar el duel en el temps afegit. En els primers instants, els arlequinats van dominar i van arribar bé a zona de tres quarts davant un rival replegat que buscava els contracops. Sergi Martí, amb un xut que va marxar massa alt, i Legui, en una centrada que no va pescar per molt poc, van ser els primers a provar sort. Els visitants, per la seva banda, van materialitzar la seva primera ocasió. A partir d”aleshores, el CE Sabadell va quedar un pèl tocat, però a poc a poc va tornar a controlar el matx. Després que els locals desaprofitessin dues bones ocasions, el Girona FC va fer un ensurt abans del descans estavellant la pilota contra el pal. Ja a la represa, els arlequinats van sortir forts i van aconseguir l”empat després que Pol culminés una bona jugada per banda dreta de Legui. Va ser llavors quan a l”equip li van entrar els dubtes i el rival va agafar la iniciativa. Ja a les acaballes, i després d”un mal refús, els gironins van fer l”1-2 amb un llançament des de fora de l”àrea. Els arlequinats, cansats, van tirar de coratge per empatar en el temps de descompte. En el minut 92, Calvin va arribar fins a línia de fons i va cedir l”esfèrica perquè Bruno posés una centrada mil·limètrica al segon pal. Allà, Marc Martí, amb un impecable cop de cap, es va encarregar de fer esclatar d”alegria al públic assistent a l”Olímpia i va donar un punt d”or al CE Sabadell.

EF Gavà, 2 – Juvenil B, 2

En un matx difícil en què les condicions meteorològiques ho va complicar tot encara més, el conjunt dirigit per Dani Dueñas va rascar almenys un punt, tot i que va merèixer més. En el primer temps, els arlequinats van tenir el control de la pilota i van jugar a un bon ritme. Els visitants van perdonar la seva primera ocasió en una rematada de David que va desviar el porter. El gol, no obstant això, no va trigar en arribar. Després d”una gran acció col·lectiva per banda esquerra, Sergi va aprofitar un refús per fer el primer. Tot seguit, Óscar va gaudir d”un u contra u en què el porter li va guanyar la partida. I de la possible sentència, va arribar l”empat, ja que els locals van aprofitar una falta molt llunyana per penjar la pilota a l”àrea i igualar el matx amb fortuna. Ja a la represa, l”EF Gavà va gaudir del control de la pilota, però el CE Sabadell va defensar molt bé i va saber sortir al contraatac. Lebrón, en dues oportunitats, es va topar amb la resposta del porter, que va estar immens durant tot el partit. En una de les escasses arribades dels locals, Guille va desviar lleugerament un xut des de fora de l”àrea i va acabar marcant en la seva pròpia porteria. A partir d”aleshores, els arlequinats es van abocar a l”atac i van tenir diverses oportunitats per fer l”empat. Al final, després que Marc enviés una falta fregant el travesser i l”àrbitre no veiés gol en una ocasió de Guille, Óscar va aconseguir el definitiu 2-2 i va fer justícia en el marcador. Només les intervencions del porter local van evitar que el CE Sabadell tornés a casa amb els tres punts.

Juvenil C, 0 – Sant Quirze del Vallès FC, 2

Sorprenent derrota del conjunt dirigit per Manel Felices, que va caure a l”Olímpia davant un dels últims classificats de la taula. En un matx en què no van sortir les coses, els arlequinats van cedir el primer gol a l”equador del primer temps. Els visitants, a més, van segellar el seu triomf ampliant distàncies en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria de Pol Baños.

Cadet A, 1 – Cerdanyola del Vallès FC, 0

Triomf per la mínima de l”equip dirigit per Cisco Martín. En un derbi vallesà igualat, els arlequinats van decantar la balança en el segon temps gràcies al gol d”Éric Ticó i tornen a mirar cap a les posicions capdavanteres del grup 3 de Preferent.

Gimnàstic Tarragona, 1 – Cadet B, 2

El conjunt dirigit per Josep Vicenç va trobar recompensa a la seva proposta de bon joc i va aconseguir els tres punts a Tarragona. En un primer temps força travat, en què els arlequinats van dominar de principi a fi, el premi del gol va arribar en una rematada d”Alejandro després d”una gran jugada col·lectiva. Els locals, malgrat tot, van igualar el duel abans del descans. Ja a la segona part, el canvi de sistema dels sabadellencs va donar els seus fruits i l”equip va fer el gol de la victòria en una acció d”estratègia quan faltaven cinc minuts per acabar el matx. Els locals van pressionar de valent en els darrers instants i van poder empatar, però el porter Miguel va estar immens sota pals per evitar l”empat. Al final, merescuda victòria d”un Cadet B que veu com a base de treball i bon joc arriben els resultats.

Cadet C, 3 – UE Rubí, 1

L”equip dirigit per Dani Leoncio va sortir al terreny de joc molt ordenat en defensa i sabent què havia de fer en atac per fer mal. Així va ser com els locals van aconseguir marxar a vestidor amb avantatge gràcies al gol de Joan Manyosa. Ja en el segon temps, el conjunt arlequinat es va mostrar nerviós i massa precipitat amb la pilota. Jugant sense sentit, el Cadet C va encaixar l”empat. Va ser aleshores quan, després de variar l”esquema tàctic, el CE Sabadell va créixer a l”Olímpia i, aprofitant que la UE Rubí es va quedar amb deu homes, va fer dos gols en els darrers minuts. Al final, José Juan Moreno i Gorka van deixar els tres punts a casa establint el definitiu 3-1 en el marcador.

UD Mollet, 0 – Infantil B, 2

En un primer temps en què va ploure molt, les condicions meteorològiques van complicar el joc de toc dels arlequinats, provocant algunes imprecisions. Tot i aquest contratemps, l”equip dirigit per Javi Garcia va mostrar un bon nivell i, després d”una bona circulació, Nacho va fer el primer a aprofitar un refús del porter després d”una centrada d”Érick des de la banda esquerra. Ja a la represa, i sense pluja, l”Infantil B va gaudir del control de la pilota i va jugar en tot moment en camp contrari. Fruit d”una bona pressió en l”eix ofensiu, Adrián va provocar un penal que va transformar Nacho. Al final, còmoda victòria d”un Infantil B que fins i tot va poder ampliar el seu avantatge.

EF del Ripollès, 0 – Infantil C, 7

Matinar va tenir recompensa. En un primer temps magnífic, en què els arlequinats van gaudir del control de la pilota i van generar nombroses ocasions, el matx ja va quedar sentenciat. Ja al minut 4 de joc, José va aprofitar una assistència en llarg per retallar davant el porter i el central es va acabar marcant en pròpia porteria. Els locals, mentrestant, van respondre tot seguit, però Iker va treure l”esfèrica sota pals en l”única arribada de l”EF del Ripollès en tot el partit. Hameza, rematant una centrada amb l”interior del peu i en una altra arribada en què es va llençar en planxa, va posar el 0-3 en el marcador. Posteriorment, José va fer el quart i Hameza, amb un xut creuat a l”interior de l”àrea i una vaselina, va tancar el seu pòquer de gols, fent que el CE Sabadell marxés amb sis gols al descans. Ja a la represa, el matx va tenir un guió semblant, però l”equip dirigit per Jordi Peris es va mostrar menys efectiu de cara a porteria. Al final, Oriol va fer el definitiu 0-7 en un xut creuat.

Escola de Llavaneres CF, 1 – Aleví A, 5: Gols arlequinats de Rafael (2), Xavier, Jan i David.

UFB Jabac i Terrassa, 4 – Aleví B, 2: Gols arlequinats de David Urban i Oriol.

Aleví C, 4 – CD Badia del Vallès, 4: Gols arlequinats de Sergi Baldrich (3) i Alejandro.

Aleví D, 0 – CF Ripollet, 8.

UE Castellar, 6 – Aleví E, 1: Gol arlequinat de Pol.

EF Barberà Andalucia, 5 – Aleví F, 5: Gols arlequinats d”Anas (3), Joel i Miguel (p.p.).

Benjamí A, 5 – Vic Riuprimer REFO, 1: Gols arlequinats de Marc Scuri, Éric (3) i Jordi.

Benjamí B, 6 – Sant Quirze del Vallès FC, 3: Gos arlequinats de Marc Scuri (2), Jordi, José Antonio (2) i Víctor.

Benjamí C, 7 – UD Molletense, 0: Marc Roviras (3), Carlos, David Silva i Anthony (2).

Benjamí D, 4 – Sant Quirze del Vallès FC, 1: Gols arlequinats d”Álex, Adrià (2) i Alejandro.

CF Ripollet, 0 – Benjamí E, 13: Gols arlequinats de Pablo Mujal (4), Neyzar (3), Bernat, Ismael, Izan, Marc Quintana (2) i Álex Tienda.

EFB Ripollet, 3 – Benjamí F, 1: Gol arlequinat de José Garcia.

Benjamí G, 5 – CE Mercantil, 1: Gols arlequinats d”Izan (3), Roger i Jordi.

Sant Pere Nord CF, 5 – Benjamí H, 1: Gol arlequinat de Xavi.

Prebenjamí A, 6 – EF Sabadell, 6: Gols arlequinats de Xavi, Fabian, Mykola (2), Joel i Víctor.

EF Sabadell, 1 – Prebenjamí B, 4: Gols arlequinats d”Izan Bracero, Max i Izan Garcia (2).

Prebenjamí C, 1 – CFU Can Rull RT, 5: Gol arlequinat de Broulaye.

Sant Quirze del Vallès FC, 0 – Prebenjamí D, 10: Gols arlequinats de Pau (2), Ruben (2), Lucas, Xavier, Izan (2), Joan i Arnau.

Sènior Femení B, 7 – EFB Ripollet, 1

El conjunt dirigit per Marc Badia no va tenir pietat de l”últim classificat de la taula i es va mostrar intens durant tot el partit. I això que els gols no van arribar fins a l”últim tram del primer temps. Però un cop es va obrir la llauna, el Sènior Femení B va veure porteria amb facilitat i va acabar golejant. Maria Bolívar, amb dues dianes, Gemma Zea, amb un hat-trick, Marta i Andrea es van encarregar de fer els set gols de les locals.

Femení Juvenil-Cadet B, 0 – CE Manresa, 2

En un matx molt disputat, al conjunt dirigit per Jordi Guillem li va faltar sort per sumar algun punt. Les jugadores arlequinades van plantar cara i van disposar de nombroses ocasions, però la manca d”encert i fortuna van evitar que l”esforç de l”equip es veiés recompensat. Al final, gran treball del Femení Juvenil-Cadet B tot i la derrota.

CE Europa, 3 – Femení Infantil-Aleví A, 4: Gols arlequinats de Iona, Aida (2) i Carla.

Femení Infantil-Aleví B, 1 – FC Barcelona, 5: Gol arlequinat de Livia.

UD Viladecans, 0 – Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 6: Gols arlequinats de Meritxell, Fiona, Ariadna, Alba (2) i Bet.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 0 – Sant Cugat Esport FC, 5.