Punt final a la ratxa

Santfeliuenc FC: Óliver, Mata, Édgar (Faura, 38’), Álex Bolaños, Pere, Imanol, Maldonado, Tena, David Toro, Adri Ruiz (Guille Sarmiento, 79’) i Éric Pacheco.

CE Sabadell ‘B’: Aliaga, Diego, Peña, Estellés, Parera, Josep Diez, Max (Joel Méndez, 57’), Marc Martí (Ñito, 62’), Civil, Sandro i Cesc (Español, 46’).

Gols: 0-1, Civil (1’); 1-1, David Toro (43’); 2-1, David Toro (88’)

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla (Barcelona). Va amonestar els locals Pere, Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz, Éric Pacheco, Óliver i Faura, i els visitants Estellés, Parera, Josep Diez i Max. Va expulsar el local Mata per doble amonestació.

Estadi: Municipal Les Grasses.

Tard o d’hora, havia d’arribar aquest dia. La magnífica ratxa del filial del Centre d’Esports Sabadell, les 12 jornades consecutives sense perdre un sol partit al Grup V de Tercera, es va trencar ahir després de caure al Municipal Les Grasses del Santfeliuenc FC (2-1). I això que les coses es van posar de cara ben aviat. Xavi Civil, en el primer minut de joc, avançava els de Jose Solivelles aprofitant una passada en llarg. El mateix Civil podria haver ampliat diferències minuts després en un mà a mà.

Però el Santfeliuenc va saber colpejar quan fa més mal: David Toro igualava de penal abans del descans. A la represa, a destacar el debut de Joel Méndez amb la samarreta arlequinada. El partit podria haver caigut de qualsevol dels dos cantons i, malauradament, ho va fer dels del Baix Llobregat. El mateix David Toro, amb un xut que anava directe a l’escaire, feia desfermar l’alegria entre l’afició i jugadors del Santfeliuenc i, a dos minuts del final, deixava sense gaire marge a la reacció del filial.

Primera derrota des del passat 18 d’octubre per a un jove grup que passarà a la història per aquesta magnífica ratxa de resultats. La setmana que ve toca reaccionar al Pepín Valls coincidint amb la visita del Granollers per tal d’intentar retallar els cinc punts que ara mateix separen els de Jose Solivelles amb el líder, el Prat.

Imatge: Santfeliuenc FC