Punt insuficient

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Yeray (Adama, 68′), Marc Fdez (Bruno, 68′), De Val, Manel (Agus, 77′), Sandro, Eloy.

Atlético Levante UD: Koke, Luca Ferrone, Artabe, Dani Calvo, Jair, Valiente, Traver, Víctor (Pepelu, 88′), Juan Delgado, Nanclares (Fran Núñez, 78′), Manu Viana.

Gols: –

Àrbitre: Antonio Monter Solans (col·legi aragonès). Ha amonestat els locals Agustín i Bruno, i el visitant Víctor.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.720 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci en memòria d’Antonia Molino, àvia del nostre encarregat de material Jordi Bransuela.

El Centre d’Esports Sabadell ha rescatat un punt d’un dels pitjors partits de la temporada a l’estadi (0-0). El conjunt arlequinat no ha pogut superar un Atlético Levante que arribava com a cuer però esperonat pel canvi a la banqueta i l’arribada d’un clàssic de la categoria en equips valencians com és Toni Aparicio. Sense fluïdesa en el joc, les ocasions han escassejat i només la manca d’encert ‘granota’ i les bones intervencions de Carlos Craviotto han fet que el marcador inicial fos també el que es reflectia amb el xiulet final. Els homes de Miguel Álvarez seguiran una setmana més en onzena posició amb 37 punts i hauran d’afrontar el ‘Tourmalet’ que els portarà a jugar en poc més d’un mes contra cinc rivals de la zona alta: Alcoyano, Villarreal ‘B’, Lleida, Reus i Barça ‘B’. A més, continua la ‘maledicció’: quatre visites del filial ‘granota’ a la Nova Creu Alta, cap victòria i cap gol marcat per un jugador arlequinat.

El guió del partit podria haver estat ben diferent si s’hagués enviat al fons de la xarxa la primera i, pràcticament, l’única ocasió que ha tingut el Sabadell. Als nou minuts, Sandro ha posat una bona passada en profunditat i Manel, sol davant la sortida de Koke, ha enviat la pilota un pèl creuada. A partir d’aquí, joc molt travat, amb un Atlético Levante que ha pressionat en tot moment i ha dificultat qualsevol intent de construcció en el joc dels arlequinats. Això sí, durant el primer temps, el filial ‘granota’ només ha tingut un xut de Manu Viana que, atent, ha refusat Craviotto.

La segona part ha accentuat els problemes del conjunt arlequinat, més espès que fa set dies a Alacant. L’entrada dels homes de refresc no ha solucionat cap dels mals i ha estat l’Atlético Levante qui ha tingut les ocasions per endur-se el partit. Craviotto ha tornat a volar en un servei de falta de Manu Viana, Traver ha enviat la seva rematada fregant el pal després que l’extrem ‘granota’ li deixés d’esperó i Fran Núñez, després de retallar a l’interior de l’àrea, ha tingut la darrera de perill en les seves botes.

El pitjor de tot plegat, la lesió de Lucas Viale. El Sabadell ha hagut de jugar els últims minuts amb deu homes ja que el central s’ha hagut de retirar amb molt de dolor al genoll esquerre. Les primeres exploracions parlen d’una afectació del lligament interior que, d’entrada, el descarten per al futur més immediat.

Diumenge que ve (17h) tocarà visitar el Collao i aprofitar el mal moment d’un Alcoyano que avui ha sumat a Badalona (2-0) la cinquena jornada consecutiva sense guanyar.