Qualitat per al mig del camp: arriba Adri Cuevas

El Centre d’Esports Sabadell ha tancat el seu tercer fitxatge per a la temporada 2018-19, el migcampista Adri Cuevas.

Adrián Cuevas Algeciras (10/1/1990, Jerez de la Frontera) arriba procedent de l’altre equip arlequinat de la categoria, el CD Ebro, on ha estat un dels homes clau en l’excel·lent temporada del conjunt de La Almozara en què s’han quedat a les portes del playoff.

Tot i els seus 27 anys, el migcampista andalús, format a les categories inferiors del Xerez CD, té experiència en disputar eliminatòries d’ascens. Ho va fer a la 2013-14 amb el Nàstic de Tarragona, on va coincidir amb Aleix Coch, a la 2014-15 amb l’Hércules CF i a la 2016-17 amb el CF Villanovense.

Adri Cuevas és un migcampista amb molta planta (1,85m.), tècnicament complert i amb arribada des de segona línia. Prova d’això són els seus sis gols amb el CD Ebro, el seu any més realitzador, i els 21 que ha marcat en total a la seva carrera.

La seva excel·lent temporada no ha passat desapercebuda per a molts clubs de la categoria però el futbolista s’ha decantat pel projecte del CE Sabadell i serà un dels homes importants a la medul·lar de l’equip de Toni Seligrat.