RCD Mallorca – CE Sabadell: toca somriure a Ses Illes

El Centre d”Esports Sabadell visita aquest dissabte a un RCD Mallorca que arriba en un gran moment (16 h, en l”Iberostar Estadio). I és que després d”un inici incert de competició, el conjunt dirigit per Valeri Karpin porta dues victòries consecutives.
 
Els mallorquins es van desfer del Deportivo Alavés en la vuitena jornada de la Lliga Adelante (2-0) i també van golejar a la UE Llagostera a Palamós (1-4).
 
El Sabadell serà més complicat, ja que, respectant a d”altres rivals, és un equip que vol jugar més al futbol perquè té jugadors amb molta qualitat. Li agrada sortir jugant des del darrere. És un equip que intenta fer més coses”, va dir l”entrenador Valeri Karpin en la prèvia del partit.
 
Per al duel davant el RCD Mallorca, Miquel Olmo no podrà comptar amb els lesionats Juanjo, Antonio, Cristian i Tamudo. D”aquesta manera, el tècnic ha convocat al jove Ernest Forgas per substituir el davanter de Santa Coloma. “La lesió de Tamudo és un nou contratemps per a l”equip pel pes que té. Però som un grup i tirarem endavant”, va expressar Miquel Olmo.
 
L”equip arlequinat intentarà refer-se de la derrota davant el Girona FC lluitant pels tres punts a Ses Illes. No obstant això, per aconseguir-ho haurà de vigilar de molt a prop al jove Marco Asensio, que està sent un dels homes més importants del RCD Mallorca. “És un jugador que està en un gran estat de forma, però tenen altres futbolistes molt importants”, va manifestar el tècnic Miquel Olmo.