RDP | Antonio Hidalgo: “Aquest cop hem tingut més temps per preparar el partit i estem molt concentrats per demà”

2/12/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de demà que enfrontarà al Centre d’Esports Sabadell i el CD Tenerife a l’estadi Heliodoro Martínez López. El tècnic arlequinat ha valorat:

Preparació partit: “El més important és que els jugadors que van jugar més minuts estan recuperats al 100%. Hem tingut més temps per treballar amb pilota i sense. Toca estar molt concentrats en el partit de demà”.

Marge de millora: “Està clar que hem de canviar situacions. Podem variar peces, però hem de canviar amb la contundència a totes dues àrees, sobretot sense pilota. Estem analitzant i treballant al màxim detall. Però no crec en la mala sort, hi ha coses que es poden millorar, hem de ser més fiables i més compactes”.

Sobre el Tenerife: “La victòria era important per a ells. Nosaltres intentarem ser protagonistes. Ells tenen jugadors diferencials que fan molt mal a les esquenes. Cal estar molt concentrats i portar la iniciativa”.

Confiança: “La confiança en mi és plena i ho agraeixo. Me l’he guanyat des que vaig arribar. Hi ha jugadors que també s’han guanyat la credibilitat. No hem d’oblidar que molts d’ells van treure el cap pel club en moments difícils i ens han portat fins aquí. Noto confiança amb el president, amb la gent del club i amb aficionats.

Seguir creient: “Estic treballant al màxim i al mínim detall per intentar sumar i guanyar partits. M’agradaria que tothom tingues plena confiança en els nostres jugadors, hem d’empènyer tots junts. Puc entendre els dubtes en alguns moments, però hem d’estar convençuts al màxim del què fem i mirar de corregir els errors”.

Situació actual: “Davant els equips que estan en posicions pròximes és vital sumar, hem de concentrar-nos partit a partit sense pensar més enllà. I més en aquest any diferent que els equips de la part superior sumen molt”.

Treball: “Ho estem donant tot per treure més punts. En sensacions i moments clau ens han marxat punts que ara ens donarien tranquil·litat. Però és moment de fixar-nos i solucionar el que no funciona en el nostre equip”. 

Visita especial: “Està clar que tornar a Tenerife és molt especial. Vaig ser-hi 7 anys de la meva carrera, amb un fill nascut allà. És una pena que no hi hagi públic, però és una visita especial per a mi”.