RDP | Antonio Hidalgo: “Demà ens trobarem un equip que li posa moltíssima intensitat a totes les accions del partit”

8/12/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit de demà a la Nova Creu Alta davant l’AD Alcorcón. El tècnic arlequinat ha valorat:

 

Canvi d’entrenador rival: “Des que ha arribat Anquela a l’equip madrileny, ha donat una altra cara, domina moltes facetes. Juga en llarg i t’exigeix molt sense pilota. Tenen bons jugadors per tenir la pilota i es troben en bona dinàmica per posar-nos un partit molt difícil”.

Partit vs Oviedo: “Tots els partits són diferents. Davant l’Oviedo no van passar gaires coses, és un equip molt  difícil de crear-li ocasions. Hem millorat molt, però s’ha de buscar un equilibri. Som un equip que ens defensem amb la pilota”.

Situació actual: “Estem en una situació molt similar a l’Alcorcón. La Segona Divisió és molt igualada i demà és un partit contra un rival directe. L’equip està competint contra tots els equips. Hem de ser conseqüents. Demà és un partit molt important i una gran oportunitat per a nosaltres”.

Possibles baixes: “Víctor Garcia té molèsties després de la jugada polèmica del penal. Veurem com es troba i si estarà disponible per demà. Els jugadors estan millor físicament. Jugar cada tres dies no ajuda. Veurem com estan els jugadors, i a partir d’aquí, decidirem el millor onze”.

En busca de la regularitat: “Hem de tenir consciència de qui som i contra qui juguem. A partir d’aquí hem de sumar amb regularitat. Al jugar cada tres dies és més difícil gestionar la derrota. Ara ja tindrem els mateixos partits que la resta, estar per darrere sempre genera angoixa. Però estic convençut per treure els tres punts”.

Acumulació Targetes: “No estic pendent de l’acumulació de targetes. Els millors disputaran el partit de demà. Respecte a la meva expulsió, espero que sigui només un partit”.

Alcorcón: “Partit molt important contra un rival dur per poder sortir de les posicions de baix. L’equip està molt viu i competint tots els partits. No dubto de les ganes que tenen per puntuar”.

Gespa: “Al camp s’està fent tot el possible per tenir-lo en les millors condicions possibles. Podria estar millor. Però em consta que s’està fent tot el possible per tenir el camp en unes condicions òptimes”.