RDP | Antonio Hidalgo: “Demà rebem un dels grans de la categoria i haurem de contrarestar els seus punts forts però també plantejar les nostres armes”

28/10/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el CD Leganés. El partit es disputarà a les 21:30 hores a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Declaracions

Sobre el Leganés: “Demà ve un dels grans equips de la categoria, amb una plantilla àmplia i amb efectius de molta qualitat. Hem d’intentar fer-li mal amb les nostres armes. Veurem el perfil de jugadors que posa el rival i quines opcions pren Pep Martí. És l’equip que més remata amb un potencial enorme i amb jugadors que sense pilota abarquen molt camp”.

Clau d’èxit: “Per tot el que hem fet durant les primeres jornades hem tingut poc premi. Demà hi ha un altre partit, i hem de tenir aquest plus de treball i concentració. Hem de millorar en  certs aspectes per aconseguir la victòria. Hem de ser conscients del rival i de la dificultat que suposarà”.

Objectiu: “El futbol tracta de guanyar i sumar. Les bones sensacions estan molt bé, però hem de guanyar. Ser conscient de fer el mateix de la setmana passada amb una passa endavant”.

Continuïtat de l’equip: “Tenim pocs dies de recuperació, a causa dels partits intersetmanals, i veurem com estan els jugadors físicament. El millor seria donar-li continuïtat a l’onze, però hi ha poc temps entre partits i veurem demà si podem fer-ho o no”.

Bones sensacions: “Hem competit en totes les jornades tenint moments molts bons. Últimament estem creant molt perill i el gol ha d’arribar. Hem d’insistir en això sabent del potencial de l’equip que tindrem davant. Estic molt content dels meus jugadors. Tenim moltes opcions. En aquesta categoria la solidesa és molt important, i com l’altre dia, aquest és el camí que hem de seguir”.

Pierre i Boniquet: “Demà no estaran disponibles. Esperem que es recuperin l’abans possible, però amb aquestes jornades intersetmanals no tenen gaires entrenaments per agafar ritme”.