RDP | Antonio Hidalgo: “El Málaga ha tingut més temps per preparar el partit, però traurem el millor onze per guanyar”

7/11/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa telemàtica prèvia al partit de demà davant el Málaga CF. El tècnic arlequinat ha declarat:

Simbolisme davant el Málaga CF: “Estem molt ficats en la competició, i no negaré que serà un partit especial, vaig passar allà 3 anys, i crec que podria dir que són els tres millors a nivell de rendiment. Però tenim molt en compte tot el que ens hi juguem demà”.

Rotacions: “Veurem com estem a nivell físic, evidentment ells arriben més descansats, però a partir d’aquí intentarem treure l’onze que creiem oportú per vèncer al Málaga CF. La situació és la que tenim, ens hem d’ajustar, però està clar que amb una setmana sencera podem treballar molt millor a nivell físic i tàctic”.

Preparació prepartit: “M’hauria agradat preparar el partit amb més dies, però crec que tenim els conceptes clars i són situacions que ja ens hi hem trobat”.

El rival: “El Málaga ve de dues derrotes consecutives, però sabem del potencial que tenen, creuen molt en el seu entrenador amb una idea molt clara. Tenen jugadors que el Sabadell no podria aspirar, molt contrastats de la categoria”.

Equip que encaixa més gols: “Han rebut molts gols en pocs partits, però crec que és un equip que està molt ben treballat i sap el que vol, amb molta intensitat i transicions ràpides”.

Competència sana a la porteria: “L’Ian Mackay ens ha portat fins aquí i ens dóna moltíssim. La competència de Diego Fuoli li va molt bé. M’ha agradat molt la resposta dels dos porters en aquesta situació”.

Baixes: “Boniquet i Pierre setmana que ve creiem que podran estar, estan entrenant al marge. Juan encara té mal al peu, però va a millor. No estaran disponibles per demà”.