RdP | Antonio Hidalgo: “Els jugadors estan preparats per donar el màxim nivell”

6/01/2021

Antonio Hidalgo ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de Copa del Rey de demà. El Centre d’Esports Sabadell s’enfrontarà a la Penya Deportiva en la segona ronda de la Copa. El partit es disputarà a l’estadi Municipal de Santa Eulària a les 19 hores.

Algunes de les declaracions més destacades de l’entrenador arlequinat han estat:

El partit de Copa: “Pensem que serà un partit bonic de Copa. Davant tindrem un gran equip que ens plantejarà moltes coses. Sortirem a competir al màxim”

Penya Deportiva: “És un equip que planteja moltes coses, amb laterals molt profunds. Tenen jugadors que coneixem d’enfrontar-nos la temporada passada”.

L’entrenador rival: “M’agradaria felicitar el Raúl per la gran feina feta des que va agafar l’equip a la Tercera divisió. L’any passat van fer una gran temporada disputant el Play-Off d’ascens”. 

Municipal de Santa Eulària: “És un camp petit que hi ha moltes opcions amb segones jugades. Ens hem d’adaptar, és un partit oficial i la Copa del Rei és bonica per a qualsevol jugador”.

Possibles rotacions: “Evidentment hi ha un partit demà i un dilluns. Hi ha jugadors amb menys minuts que estan preparats per donar un gran nivell demà”.

Jesús Olmo: “És un professional molt gran i en tot moment ho ha donat tot. No ha pogut jugar per la lesió, però vam fer un treball enorme de recuperació. Va estar molt al costat dels seus companys. Ha tingut una carrera molt gran i només tinc paraules d’agraïment”.

Baixes: “Pierre te una sobrecàrrega i amb l’Adri s’ha de valorar el que té fins a última hora. Veurem la seva disponibilitat en les pròximes hores”.

Podeu veure la roda de premsa completa en el següent vídeo: