RDP | Antonio Hidalgo: “Els punts que han arribat ens donen força per creure en la nostra idea de treball”

4/11/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant l’UD Almeria. El tècnic arlequinat ha destacat:

Clau d’èxit: “El principal és creure i insistir en la nostra idea, però s’ha de veure recompensat en punts i victòries, és el que ens dóna més força per seguir creient. La categoria és molt igualada amb equips de molta qualitat i de més nivell econòmic”.

UD Almeria: “Tenen un gran potencial econòmic, però això no impedeix que preparem molt bé el partit i tenir temps per estudiar-los. Hem d’entendre aquestes situacions i anar a pels seus punts febles”.

Juan Ibiza: “Sabem que no podrà jugar. En aquestes situacions tenim recursos suficients per poder-lo substituir. El que surti ho farà a molt bon nivell”.

Sobre els jugadors: “Hi ha molts jugadors que van ser-hi a Olot i molts d’ells ens van portar cap a LaLiga Smartbank. Crec molt en els meus jugadors, en el potencial que tenen i mai dubtaré d’ells. Només puc estar agraït als meus jugadors. És una gratitud, ells estan molt compromesos, saben el que vull i com ho vull”.

Stoichkov: “És un jugador diferencial que s’ha integrat molt bé, no és fàcil arribar l’últim dia de mercat. El compromís que té amb el grup és molt gran. És un plaer tenir-lo amb nosaltres”.

Partit vs Almeria: L’Almería monopolitza la pilota. Serà molt difícil perquè tenen jugadors del molta qualitat. Disposen de perfils de jugadors que busquen molt la possessió. Serà un patit molt atractiu”.