RdP | Antonio Hidalgo: “És una situació difícil per a nosaltres, ja que jugarem cada tres dies. Haurem de mirar com es recuperen els jugadors”.

24/11/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de demà a El Molinón – Enrique Castro Quini davant el Real Sporting de Gijón. El tècnic arlequinat ha destacat:

Calendari atapeït: “És una situació difícil per a nosaltres i per a tots els equips. El més important és veure com estan i com es recuperen els jugadors. Haurem de veure que és el que volem pel partit de demà i triar als millors jugadors per sortir a per la victòria”.

Real Sporting de Gijón: “El partit de demà és una de les sortides més complicades que podem tenir durant la temporada. És un equip molt ben treballat amb molt bona interpretació d’espais i situacions. De ben segur que estarà a les posicions altees de la taula”.

Partit al Molinón: “Serà un partit que sense la pilota ens exigirà molt, amb molta intensitat. Partit difícil però molt bonic per l’escenari. El Molinón és un dels camps més bonics de la Segona Divisió, és una llàstima que no hi hagin aficionats”.

Seguir al màxim: “La victòria de diumenge ajuda molt. Som un equip que pot competir contra qualsevol. No podem baixar la intensitat i la concentració. Hem d’incidir en els errors i més encara davant  l’Sporting, que és un rival molt complicat”.

Estat físic de la plantilla: “Jaime ha entrenat amb el grup i veurem com es troba demà. Néstor encara no arribarà pel partit de demà tot i que està evolucionant molt bé. Esperem que estiguin el més abans possible amb nosaltres”.

Diumenge davant Las Palmas: “Crec que diumenge vam fer un treball ofensiu molt bo, Las Palmas ens va posar les coses difícils. És molt bona notícia que els gols puguin fer-los varis jugadors. Stoichkov ens dóna molt i marca la diferència, però també tenim d’altres jugadors molt vàlids”.