RDP | Antonio Hidalgo: “Hem continuat incidint en el què vam fer molt bé a Tenerife. Vam fer un esforç de solidaritat important”.

5/12/2020

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit de demà a la Nova Creu Alta davant el Real Oviedo. Hidalgo ha declarat:

 

Disponibilitat de la plantilla: “Tenim a tots els jugadors disponibles per primera vegada a la temporada. És una molt bona notícia per tenir totes les opcions obertes. Hem arribat millor que en altres partits. Veurem demà si podem introduir canvis”.

Seguir millorant: “Hem continuat incidint en què vam fer molt bé a Tenerife i en el què podem millorar. Som un equip que ens agrada tenir la pilota i vam fer un esforç de solidaritat molt gran”.

Estat de la plantilla: “Tenim jugadors que ens donen molt a dins del camp. Hem de veure com els recuperem per demà. Serà un partit de molta exigència davant un equip de gran intensitat”.

Fer-nos forts a casa: “Ens hem de fer forts  a casa, al nostre estadi. Tot i no tenir públic, sentim a l’afició molt de prop. Cada partit és important, necessitem seguir sumant. Hem d’estar molt atents a les situacions sense la pilota i millorar els erros”.

Control de situacions: “Està clar que posar-te per davant és molt important. En aquesta categoria les situacions canvien molt. Hem de continuar atacant i tenint la pilota”.

Estat anímic: “La victòria davant del Tenerife ens reforça molt a nivell anímic. Però cada tres dies hem de competir, i demà ens visita un rival de molta entitat que ens posarà les coses molt difícils”.

Real Oviedo: “Van fer un gran partit davant l’Alcorcón. És un equip que va al límit, físicament són forts i ràpids. T’exigeixen molt i no podem donar-los espais. Hem d’anar sempre al 200%, tant entrenant com el dia de partit. Hem de buscar l’estabilitat per poder controlar més els partits”.

Sacrifici dels jugadors: “Tots els jugadors volen jugar. És una alegria tenir jugadors que s’ho deixen tot al camp. Tinc una plantilla que lluita l’un per l’altre amb il·lusió i esforç. És un moment d’ocupar-nos més de nosaltres que del rival”.