RDP | Antonio Hidalgo: “Hem tingut el temps necessari per preparar el partit de diumenge davant la UD Logroñés”

13/11/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant la UD Logroñés, al nou estadi Las Gaunas. El tècnic arlequinat ha valorat:

Setmana amb més descans: “Ens feia falta els dos dies de descans, hem tingut el temps necessari per preparar el partit de diumenge. Hem pogut treballar més coses, i ara només toca pensar en el Logroñés”.

Absència a la banqueta: “A la banqueta estarà l’Ignasi Salafranca. Tinc plena confiança en el meu cos tècnic per transmetre les indicacions oportunes”.

Baixes i recuperats: “Juan, Boniquet i Pierre han entrenat amb total normalitat i viatjaran demà a Logronyo. Néstor no arribarà a diumenge i Jaime veurem com està. Estarem pendents de la seva evolució”.

Equip sofridor: “Estarem tot l’any lluitant en situacions difícils, sabem de l’exigència de la categoria, però intentarem sumar el màxim de punts possibles. Sóc una persona que davant tot em revelo i lluitarem amb totes les nostres forces per aconseguir l’objectiu”.

El rival: “És un equip semblant a nosaltres, han mantingut jugadors respecte a l’any passat. Equip molt sòlid que es troba en bona dinàmica, però això canvia molt ràpidament i nosaltres ho hem d’intentar al màxim”.

El partit: “Són un equip que vol jugar i que interpreta molt bé les situacions. Han agafat solidesa com a equip. Nosaltres posarem les nostres armes, intentant ser protagonistes i tenint la pilota a camp contrari, a partir d’aquí intentarem guanyar”.

Copa del Rei: “És una competició molt bonica, que agrada jugar. El nou format és molt més positiu per a tots. Nosaltres l’afrontarem amb total garanties, però haurem d’analitzar que volem en cada moment”.