RdP | Antonio Hidalgo: “Les expectatives de treure punts en aquesta categoria no serveixen. Anirem amb tot per treure els 3 punts”

25/02/2021

El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de divendres (19h) davant l’Albacete Balompié, a la Nova Creu Alta. Algunes de les declaracions més destacades han estat:

Jornada 27: “Serà un partit molt difícil. Igual o més difícil que a l’RCDE Stadium. Les expectatives de treure punts en aquesta categoria no serveixen. Anirem amb tot per treure els 3 punts”.

Punt de millora: “A les àrees ens ha costat una mica més del que necessitem. Hem incidit en això i en els últims partits hem millorat en la zona de tres quarts”.

Albacete Balompié: “És un equip que domina diferents registres amb un joc més directe. Té jugadors de molta qualitat al davant i haurem d’estar molt atents a les seves internades”.

Sensacions: “Estic molt content amb l’esforç de l’equip. Tinc ganes que arribi el partit de demà perquè ens ho deixem tot en els entrenaments per sumar victòries”.

 

Podeu veure la roda de premsa completa en el següent vídeo: