RDP | Antonio Hidalgo: “Les sensacions de l’equip competitivament són bones. Sabem que serà un partit difícil”

11/12/2020

 

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge a Cartagonova davant el CF Cartagena. Hidalgo ha valorat:

 

Estat anímic: “Hem de valorar el punt de l’altre dia que vam creure fins al final, però ja és passat. Estem recuperant bé per arribar en les millors condicions. Estem treballant per millorar. A nivell competitiu les sensacions són bones i l’equip és més sòlid. Nosaltres tenim una identitat i una idea que hem de seguir”.

Situació actual: “Ens agradaria tenir més punts i això ens condiciona, però hem de millorar en posicions. No és fàcil tenir una continuïtat, però hem de treballar molt per aconseguir-la i ser més protagonistes. Com més tinguem la pilota, més ens defensem”.

Anímicament: “Veig a l’equip bé, vam treure un puntàs a l’últim minut. L’equip creu fins al final i físicament està molt millor que al principi. Ens agradaria guanyar més sovint, però hem de valorar tot el que fem bé. Ara només toca pensar en Cartagena”.

Viure el partit des de fora: “Es passa molt pitjor per no poder interactuar amb els teus jugadors. Tenim una molt bona comunicació amb Ignasi, seria molt millor que estar a peu de camp. L’Ignasi està fent un gran treball i diumenge serà de la mateixa manera”.

Cartagena: “L’experiència és molt important, ells han apostat per jugadors amb aquest perfil. Hem de competir, és igual l’edat. Nosaltres hem de pensar en nosaltres. Sabem del potencial ofensiu que tenen i de l’exigència en defensa”.

Gespa de l’estadi: “Estem intentant cuidar al màxim la situació, em consta que s’està buscant una solució, tant de bo això s’arregli el més ràpid possible”.

Mercat d’hivern: “Com a entrenador estic molt centrat en els meus jugadors. Creuen molt en el que fem i estan molt compromesos. És impagable l’esforç que fan. Quan s’obri el mercat, veurem que passa”.

Partit de diumenge: “Serà un partit difícil i de gran intensitat davant un equip que ha anat dominant diferents estructures. Tenen jugadors diferencials i de molta qualitat que exigeixen molt en línia defensiva”.