RdP | Antonio Hidalgo: “Tenim una nova oportunitat i hem treballat a consciència el partit de demà”

20/10/2020

L’entrenador del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant l’AD Alcorcón. L’enfrontament tindrà lloc demà dimecres 21 d’octubre a les 21:30 hores, a l’estadi de la Nova Creu Alta.

El partit: “Tenim una nova oportunitat demà a casa. Hem preparat el partit a consciència, amb menys temps del normal però és el que també li passarà a l’equip rival”.

Sobre el rival de demà: “L’AD Alcorcón és un equip que concedeix molt poc, per això és important tenir encert en les ocasions que podem generar. Hem treballat molt i ho donarem tot”.

“En aquest joc es tracta de ficar la pilota. Si seguim tenint tantes ocasions com a Albacete, ben segur que els gols arribaran”.

Nous efectius disponibles: “Des de la pretemporada les lesions ens han minvat. Pedro Capó i Jaime Sánchez estan millor, però tenen pocs entrenaments a les seves cames. Veurem demà quina decisió prenem”.

Disponibilitat de la plantilla: “Tenim una plantilla amplia tal com exigeix la categoria. Quan trobes l’onze ideal és perquè els resultats positius venen. A més a més, tampoc hem pogut tenir a tots els jugadors disponibles”.

Clau d’èxit: “Per aconseguir els 3 punts hem de tenir la tranquil·litat i claredat de saber a que juguem. L’Alcorcón ens posarà les coses molt difícils, ja que és un equip que treballa molt bé defensivament”.