RdP | Antonio Hidalgo: “Vull enviar un missatge d’ànims als nostres companys de l’AD Alcorcon, però crec que LaLiga ha de donar més explicacions”

23/10/2020

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit entre el Real Zaragoza i el Centre d’Esports Sabadell a l’estadi de La Romareda. El partit serà diumenge 25 d’octubre a les 21 hores i es podrà veure per GOLTV, o bé seguir-lo al minut pel Twitter oficial del club.

“Està clar que jugar cada 3 dies no és el millor a nivell físic, però el Real Zaragoza té una plantilla profunda i amb moltes variants per contrarestar les incidències que puguin tenir. Nosaltres tampoc hem tingut una setmana sencera perquè fins dimecres estàvem centrats en l’Alcorcón”.

“Sabem que tenim una nova oportunitat de continuar fent bé les coses i durant més minuts, ser més consistents i tenir més presencia a camp rival. El Zaragoza és un rival complicat, però confiem molt en nosaltres mateixos”.

“Primer de tot vull enviar un missatge d’ànim als jugadors de l’AD Alcorcón afectats pel virus i una rapida recuperació, el més important és que estiguin bé. Però LaLiga ha d’explicar més detalls de la situació, hi ha dubtes, i requereix més explicacions de les que hi ha actualment. M’hauria agradat jugar dimecres, ja que amb aquestes derrotes és millor jugar com més aviat millor per puntuar”.

“L’entrenador està exposat quan no s’obtenen les victòries, però jo sóc del CE Sabadell, tinc la sort que els meus fills també ho són, i va més enllà del meu càrrec. És un sentiment, sóc un més de l’afició arlequinada i les situacions que vindran en el futur no les puc controlar. Estic treballant molt dia a dia i ens ho estem deixant tot per aconseguir els objectius”.

“Hem incidit en ser equip més sòlid sense pilota i ser més contundents. Amb la pilota estic convençut que farem moltes coses bé. Sabem de l’exigència de la categoria i hem d’aprofitar el que tinguem”.