RdP | Edgar Hernández: “Hem d’estar més concentrats i polir aquells detalls que ens penalitzen massa”

18/11/2020

El davanter arlequinat Edgar Hernández ha comparegut avui davant dels mitjans, en la roda de premsa telemàtica prèvia al partit de diumenge davant la UD Las Palmas. El gavanenc ha valorat:

Últims minuts: “És cert que rebem massa gols en les últimes fases dels partits. Estem analitzant i treballant molt els errors per minimitzar-los. En aquesta categoria els petits detalls et penalitzen molt. Durant el partit l’equip competeix francament bé, però hem de polir els petits detalls”.

Treballar per puntuar: “En aquesta categoria puntuar és molt important. Estem treballant molt per centrar-nos en diumenge. A casa ens hem de fer forts. Tenim moltes ganes de jugar i sortir a treure els 3 punts”.

Personalment: “M’he trobat molt bé a nivell físic i personal. Però el joc és de combinació i molt col·lectiu. És cert que estem bé, però hem de trobar l’equilibri entre tots. Treballo dia a dia per jugar a futbol, em centro en mi i en l’equip. Tinc moltes ganes de seguir millorant i tenir continuïtat”.

Unió de l’equip: “La fortalesa i unió que hi ha amb l’equip és molt forta, amb tot el que hem viscut la gran majoria de jugadors. Estem centrats a treure punts i corregir el màxim d’errors”.

Sobre el rival de diumenge: “Sabem de la qualitat que té Las Palmas. Un club molt gran de la categoria. Són joves i tenen un joc combinatiu, amb moltes individualitats. Nosaltres ens hem de centrar en el nostre joc i seguir creixent, la unió del vestidor hi és i hi serà durant tota la temporada. Tots lluitem pel mateix objectiu”. 

Falta d’aficionats: “Trobem a faltar a la nostra afició al temple, a la Nova Creu Alta. Tant de bo tenir-la al nostre costat perquè ens empenyés, però els sentim molt a prop dia a dia”.

Corregir errors: “Quan no surten resultats s’han de millorar aspectes. Ens centrem en el dia a dia. Demà toca entrenar a la Nova Creu Alta. Diumenge tocarà sortir a per totes per treure els tres punts”.

Copa del Rei: “No ens centrem en la copa, ara toca pensar en el partit de diumenge davant Las Palmas, ja que ara és el més important”.