RDP | Grego Sierra: “L’equip vol guanyar perquè estem fent moltes coses bé. El primer punt és conseqüència del treball i el sacrifici”.

27/10/2020

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Grego Sierra, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dijous a les 21:30 hores davant el CD Leganés, a la Nova Creu Alta.

Confiança amb el primer punt: “L’equip vol guanyar perquè estem fent moltes coses bé. És important que hagi arribat aquest primer punt. El punt és conseqüència del treball i el sacrifici. Per mi vam ser millor i mereixíem més”.

Sensacions: “Hem d’estar tranquils, deixar la porteria a 0 sempre és bo. L’equip està fent moltes coses bé, generant moltes ocasions per aconseguir els gols i així més punts. Diumenge, vam fer un treball enorme per aconseguir el primer punt”.

Partits intersetmanals: “Hi ha poc temps de descans entre partits, però, tenim una plantilla gran i el que jugui donarà el 100%. Toca analitzar els erros i veure que volem millorar, veure on podem fer mal al rival i estar confiats de què podem aconseguir-ho”.

Següent rival: “Tots els rivals són forts en aquesta categoria. Nosaltres no hem de pensar en això, els hem de respectar, i si ens hem de fixar en ells, que sigui només guanyar”.

Següent partit: “El dijous, igual que en tots els partits que competim, sortirem per als tres punts. És molt positiu per a mi que el míster cregui que puc jugar en diferents posicions.”