RdP | Iker Undabarrena: “Tots creiem en les idees del míster i ens esforcem cada setmana per millorar com a equip”

1/12/2020

El migcampista arlequinat Iker Undabarrena ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit davant el CD Tenerife.

Derrota davant Fuenlabrada: “Va ser una derrota dura, podíem guanyar o empatar. Qualsevol detall ens penalitza, cal estar més units que mai i continuar fent les coses que fem bé”. 

Nou repte: “Des que comencem a preparar el partit del dijous a l’equip ja se’l veu ficat al 100%, amb ganes de donar la volta a aquesta situació”.

Situació actual: “Se’ns han escapat molts punts, però l’equip competeix tots els partits, amb opcions de guanyar-ne molts. Això diu molt de l’equip. Hem de polir els petits detalls”.

Clau de joc: “L’equip sempre intenta anar a per la victòria. És un senyal d’identitat que tenim, de voler els tres punts fins al final. Hem de ser més contundents i ser més fiables en els trams finals, sense concedir els detalls que ens penalitzen”.

Creença: “Crec que hem competit per a tenir més punts, ho hem merescut. Si continuem treballant igual arribaran els resultats. Estem en el camí de donar-li la volta. Creiem molt en el que transmet el míster i en les seves idees de joc. Ens identifiquem molt i per això barallem cada partit al màxim”.

CD Tenerife: “Tenen un equip molt complet, amb jugadors importants. Haurem d’aprofitar tot el que treballem i aprofitar els seus punts febles. Sobretot, ser contundents i no concedir-los res”.

Situació personal: “A Sabadell estic trobant la continuïtat que volia com a jugador. Intento millorar i treballar al màxim cada dia”.

Futur pròxim: “Aquest mes ens dirà on estem, en quina situació ens quedem per a la segona volta. En aquesta categoria tot està molt igualat, quan agafis una bona dinàmica les coses es veuen totalment diferent”.