RDP | Néstor Querol: “Treure punts dóna molta confiança, però com sempre, hem de seguir treballant al 100%”.

3/11/2020

Néstor Querol ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa telemàtica d’avui a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta.

Declaracions

Situació actual de l’equip: “Treure punts dóna molta confiança, però estàvem tranquils pel treball que portàvem fent durant els darrers partits. Com sempre hem de seguir treballant al 100%”.

Bona dinàmica: “Hem cregut sempre en la idea de joc i en nosaltres. Hem de  seguir donant el màxim de nosaltres per treure punts. Sincerament no miro la classificació, només pensem a treballar i rectificar els errors”.

Partit vs Ponferradina: “Em vaig trobar molt bé, estic tranquil i estic treballant molt. El treball de l’equip va ser brutal, tenim dos dies per recuperar-nos però tenim una àmplia plantilla”.

Condició física: “El servei mèdic  i físic està treballant molt per arribar al partit amb les màximes garanties. Tenim molts jugadors que poden rendir”.

Partit davant l’Almeria: “Hem de contrarestar el domini de la pilota amb la nostra capacitat defensiva. Amb pilota, haurem de buscar els espais per crear ocasions per guanyar partit”.

El rival: “L’UD Almeria arriba en molt bona dinàmica, està fent les coses molt bé i li agrada dominar la pilota. Tenen una gran plantilla amb jugadors de gran qualitat. Són un equip amb molt potencial, però en aquesta categoria qualsevol pot guanyar”.