RdP | Pedro Capó: “Hem de sumar punts i no fixar-nos en si el rival és el Logroñés o qualsevol altre”

11/11/2020

 

 El segon capità del CE Sabadell, Pedro Capó, ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa telemàtica prèvia al partit de diumenge davant l’UD Logroñés. El defensa arlequinat ha destacat:

Primer tram de temporada: “Hem tingut un primer tram de competició molt intens, amb molts partits i poc temps de descans. Necessitàvem aquests dies de desconnexió per carregar l’energia al màxim”.

Dificultat de la categoria: “La segona divisió A està molt igualada, és molt complicat tenir una regularitat continuada. Hem d’intentar millorar, fer que les dinàmiques positives s’allarguin i que no ens afectin els últims resultats negatius”.

Volum de partits: “Jugar cada 3 o 4 dies no et dóna el temps necessari per preparar el partit. Ara tenim dues setmanes llargues, sense partit instersetmanals, que ens ajudarà a fer un treball més específic, tant físic com tàctic que ens ajudarà a competir encara més”.

Dinàmica de l’equip: “Crec que l’equip ha passat un temps per adonar-nos que és la segona A. Ha sigut complicat i intens, però hem d’anar cap amunt. La línia a seguir és la que tenim fins ara, de competir al màxim”.

Confiança en l’equip: “Hem demostrat que podem competir davant qualsevol equip. Hem de ser conscients d’on venim i qui som. Ens tocarà patir, però la qüestió es anar sumant punts sigui quin sigui el rival”.

Idea de joc: “L’equip demostra que genera i intenta portar el partit on ens interessa, creant aproximacions a camp rival. Hem de competir i aprofitar aquestes ocasions, controlant els petits detalls que decanten el partit cap a una banda o l’altre”.

L’afició: “Tenia moltes ganes de jugar a casa, on he viscut molt bons moments, i més fer-ho al futbol professional. Una pena no gaudir-ho amb l’afició, que la notem molt propera”.

Logroñes, pròxim rival: “És un equip amb molt bona dinàmica, amb tres resultats molt positius. Un equip que ha variat el sistema i jugant diferent, de ben segur que serà un partit molt disputat. Nosaltres tenim la confiança del que fem per treure un resultat positiu a Las Gaunas”.