RdP | Víctor García: “Volíem jugar i intentar aconseguir la victòria contra l’AD Alcorcón , però ara ens centrem en trobar-la davant el Real Zaragoza”

22/10/2020

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Víctor García, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en roda de premsa. El jove jugador valencià, de 23 anys, va incorporar-se al CE Sabadell, el passat agost, després d’una temporada on va estrenar-se a la Primera Divisió amb el Real Valladolid, amb gol el dia del seu debut davant el Valencia CF. La resta del curs la va disputar amb el Valladolid Promesas amb qui també va jugar el play-off d’ascens a Segona Divisió ‘A’.

Sobre l’ajornament de l’Alcorcón: “Sabíem que podia entrar la possibilitat de la suspensió del partit davant l’AD Alcorcón. Nosaltres volíem jugar i intentar la victòria a la Nova Creu Alta. Un cop ho vam saber tocava adaptar-se a les circumstàncies i pensar exclusivament en el Real Zaragoza”.

Estat anímic: “Crec que el més important és que el vestidor està unit i tranquil, tot i ser un moment complicat. Però estem en el camí que volem i tenim moments molt bons durant els partits. Hem de treure la victòria que necessitem”.

Clau d’èxit: “El treball ha de ser conjunt per aprofitar les ocasions que tenim. Tenim jugadors amb molta capacitat. La línia defensiva és treball dels 11 jugadors”.

Estat personal: “Personalment em noto molt bé,  però el més important són els resultats amb l’equip. Intentarem que aquest diumenge sigui la primera de moltes victòries i centrar-nos en les coses positives”.

Sobre el Real Zaragoza: “És un equip de molt nom dins la LaLiga Smartbank. Tenen jugadors diferencials, amb un joc anàrquic i de molta possessió de pilota per crear molta superioritat. Haurem d’estar molt centrats defensivament i aprofitar les nostres ocasions en àrea rival”.