Recol·locada la placa commemorativa de la Vella Creu Alta

Aquest dimecres 9 de juliol s”ha realitzat l”acte de recol·locació de la placa commemorativa de la Vella Creu Alta. El Regidor d”Esports de Sabadell, Josep Ayuso Raya, i el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, han estat els encarregats de descobrir la nova placa en homenatge a l”antic estadi del conjunt arlequinat.
 
“Mai hem d”oblidar les arrels i els simbols del CE Sabadell”
El vicepresident de l”entitat arlequinada, Ignasi Lúquez, ha remarcat durant l”acte la importància de recordar la història del club. “Per a nosaltres és un dia molt important. Aquí es va forjar l”inici del club que som ara. Mai hem d”oblidar les arrels i els símbols del CE Sabadell”, ha comentat el dirigent en referència a la Vella Creu Alta.
 
El Regidor d”Esports de Sabadell, per la seva banda, també ha destacat en el seu parlament el significat de la recol·locació de la placa commemorativa. “El CE Sabadell es va fent de petites fites i esdeveniments dia a dia. Hem de mantenir viva la història d”aquest club centenari”, ha valorat Josep Ayuso.
 
Més autoritats presents en l”acte
A l”acte, al marge del Regidor d”Esports de Sabadell i el vicepresident del club arlequinat, també hi ha asistit el Comissionat d”Esports de Sabadell, Juan Emilio Romero Dueñas, el Director General del CE Sabadell, Xavier Monclús, i els consellers Masato Horita, Josep Maria Sabaté, Domingo Lozano i Josep Maria Farrès. L”acte, a més, ha comptat amb la presència del Directiu de l”Àrea Social, Antoni Martínez, i la senyora Maria Alascio, en representació de la comunitat de veïns del carrer Sant Vicens, indret on s”ha recol·locat la nova placa. “Volem agraïr que es torni a posar una placa que ja és història del Sabadell. Són petits detalls, però són molt importants per a nosaltres”, ha recalcat Maria Alascio.
 
Contingut relacionat: