Resum de la pretemporada del filial

El filial ha disputat fins a un total de set partits en aquesta pretemporada i ha deixat uns bons números per començar a rodar el proper diumenge contra el Palamós. D”aquests set partits totals, el Sabadell B n”ha guanyat cinc, n”ha empatat un i tan sols ha perdut un, contra l”Espanyol B de superior categoria.

 

El balanç de gols a favors i gols en contra també ha estat positiu pels de Solivelles i és que han aconseguit marcar fins a 14 vegades, encaixant només 5 gols, deixant la porteria a zero en tres partits. Si parlem de la porteria, Aliaga ha estat el més utilitzat i és que el porter procedent del Granollers ha disputat 315 minuts, 45 més que el seu company Sergio.

Tots els jugadors han gaudit de minuts com és habitual a la pretemporada però els tres més utilitzats han estat Parera amb 434 minuts, Ñito amb 413 minuts i Diego Garzón amb 412 minuts. Així mateix, exceptuant Izan Pérez, tots els jugadors del Juvenil A que han realitzat la pretemporada també han gaudit de minuts.

Pel que fa els golejadors, Manel Martínez ha acabat com a màxim golejador foradant la porteria rival un total de quatre vegades, seguit de Ñito amb 3 gols.

 

A continuació us deixem els resultats dels partits

 

CE Sabadell B – CE l”Hospitalet (2-0)

CF Organyà – CE Sabadell B (1-3)

UE Sants – CE Sabadel B (0-0)

CE Sabadell B – RCD Espanyol B (1-2)

CE Sabadell B – Terrassa FC 1906 (1-0)

UE Tona – CE Sabadell B (1-2)

UE Avià – CE Sabadell B (0-4)