Reubicació de l”aparcament en els voltants de la Nova Creu Alta

El Centre d”Esports Sabadell comunica als seus socis i simpatitzants que de cara al partit d”aquest dissabte davant del Real Valladolid no es podrà aparcar ni en doble fila ni sobre la vorera als voltants de l”estadi Nova Creu Alta. Aquesta primera fase de reubicació de l”aparcament s”ha dut a terme per evitar molèsties als veïns i per facilitar la zona de pàrquing als aficionats que presenciïn el partit.
 
Com a mesura provisional, els socis i simpatitzants podran aparcar en semibateria en l”Avinguda de Lluís Companys des del començament del Gol Sud fins a la rotonda de la Via Alexandra, concretament en la vorera que dóna al Parc de Catalunya.
 
D”aquesta manera, el club arlequinat, l”Ajuntament de Sabadell i la Policia Municipal treballen conjuntament i busquen més alternatives per millorar la convivència i facilitar una zona de pàrquing als socis i simpatitzants.
 
Tal com queda delimitat en el mapa, els aficionats que es desplacin a l”estadi des de l”Avinguda de Francesc Macià hauran de vorejar la Nova Creu Alta per baixar pel Carrer de l”Arcàdia i aparcar en aquesta nova zona.
 
La Policia Municipal de Sabadell ha informat que reforçarà el seu servei perquè ningú aparqui en llocs on està prohibit. Amb aquesta mesura, es pretén evitar que es creïn situacions conflictives amb els veïns o vianants i s”intenta que els aficionats que vinguin a l”estadi tinguin facilitats per trobar aparcament.