Roberto Gutiérrez: “Espero un partit bonic amb pressió per als dos equips”

5/12/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Roberto Gutiérrez, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la setzena jornada de Lliga contra el CD Castellón diumenge (17.15h) a l’estadi Castalia. 

Retorn de les bones senacions: “Des de Lleida ja veníem amb bones sensacions tot i la derrota, però l’equip venia d’una dinàmica molt positiva i esperem que això segueixí així.

Gols encaixats: “És un aspecte que hem de millorar perquè encaixar menys gols ens permetrà estar a dalt de la classificació. Mantenir la porteria a zero et dona més facilitats per guanyar els partits perquè amb un gol n’hi hauria prou per guanyar-los”.

Castalia: “El camp del Castellón és un dels camps més difícils de la categoria, és un camp on hi ha molta afició, hi haurà molta pressió per als dos equips i serà un partit molt bonic. Anem a Castelló amb molta il·lusió i moltes ganes de guanyar”.

Intensitat de tots els companys: “El míster va fent canvis en l’onze cada partit i tots els meus companys estan donant la cara i donant el millor del que tenen per ajudar defensivament. Crec que el míster repetirà poques alineacions perquè tenim una gran plantilla, tant els que juguen com els que estan a la banqueta”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.