Roda de premsa d’Antoni Reguant

El president del Centre d’Esports Sabadell, Antoni Reguant, ha comparegut aquesta tarda davant els mitjans per donar la versió del club sobre les darreres informacions que apunten a la probable sortida del tècnic del primer equip, Miguel Álvarez. Les seves declaracions més destacades:

  • “Creiem que s’està creant un estat d’opinió que no respon exactament a la realitat. Una de les situacions que ens obliga a replantejar la nova realitat pressupostària és la del cos tècnic del primer equip”

  • “Nosaltres li hem exposat que tenim i tindrem dificultats per fer front al que el contracte estableix i per poder proveir-lo del capital humà amb el qual està acostumat a treballar. El tercer escull és el tipus de plantilla que podem confeccionar. Hem dit que no renunciarem a res però hi ha casos on serà difícil poder donar continuïtat. Si hi ha alguna oferta rellevant, la nostra realitat econòmica ens obligarà a prescindir d’aquest jugador”

  • “Com li vaig dir a Miguel Álvarez, per la categoria ell és un Ferrari i avui el Centre d’Esports Sabadell no està en disposició d’assumir el cost d’un Ferrari”

  • “Estem ara mateix en el punt de parlar amb el representant, intentant trobar una solució que pugui satisfer les dues parts. I aquesta és la realitat. Per part nostra, màxima voluntat de deixar les portes obertes per si la situació del club canvia en un futur”

  • “Agraeixo els esforços que part, per no dir tot, del cos tècnic del Centre d’Esports Sabadell havien fet per venir aquí”

Reguant també ha confirmat que “per respecte als temps, les formes i les persones” no es farà cap pas endavant en l’anunci del nou entrenador i que aquesta mateixa setmana està previst que es presenti la campanya de socis per a la temporada 2016-17.

Imatge: Roger Benet.