Roda de premsa de Guillermo Fernández prèvia al UE Llagostera – CE Sabadell

Aquest matí, abans de l’últim entrenament que ha fet l’equip preparant ja el partit davant el Llagostera de demà (17h), l’entrenador del primer equip, Guillermo Fernàndez Romo ha passat per sala de premsa.

-“Hem de veure les coses des d’una altra perspectiva i no només la real, que se’ns han escapat dos punts. Jo la vull veure d’una més positiva: Que l’equip és més fiable, el fet de millorar els arguments col·lectius, el posar-nos per davant en els darrers partits…”.

-“Lucas Viale no viatjarà a Palamós. No cal forçar-lo per les possibles conseqüències. És injust per ell i pels seus companys que també estan treballant molt bé i em donen garanties”.

-“Nosaltres juguem en base de les qualitats dels nostres jugadors. Hem tingut moltes baixes en posicions molt semblants, i això farà que Max Marcet tingui protagonisme”.

-“El Llagostera té molts jugadors amb experiència i maduresa. Són situacions complicades per a tots dos equips, a poques jornades del final i mirant cap abaix. Tots dos anem amb ganes de guanyar, ells per agafar una mica més d’aire i nosaltres per allunyar-nos”.

-“Espero un Llagostera amb un pensament clar: El de guanyar i ser molt competitiu. El fet que allà hi juguin exjugadors arlequinats sempre fa que donin un plus. Serà un partit molt maco”.

-“Manel Martínez és un jugador amb moltes qualitats i molts registres, que a més està en una bona dinàmica. Quan la pilota estigui a prop de l’àrea estarem pendents de Manel”.