Rondant la victòria

El Centre d’Esports Sabadell ha sortit avui a la gespa d’El Clariano d’Ontinyent a confirmar les bones sensacions de fa set dies a casa contra l’Atlético Saguntino i amb la idea de sumar els tres punts. I, tot i jugar a un altre ‘futbol’ per les dimensions i la superfície del terreny de joc, el conjunt arlequinat ha estat dominador, especialment en els primers 45 minuts. Però s’ha resistit el més important, el gol, tot i les dues bones ocasions que han sortit de les botes de Josu i Dani Gómez.

El partit ha començat amb ensurt. A l’escalfament, Ángel ha notat unes molèsties al soli i això ha provocat que Víctor s’hagués d’exercitar a la banda des del primer segon. Finalment, el migcampista gironí ha pogut aguantar 70 minuts sobre el terreny de joc.

El plantejament dels homes de Toni Seligrat, avui veient el partit des de la grada per sanció, ha estat molt clar i en els primers 45 minuts l’han executat a la perfecció: intensitat en la recuperació al mig del camp, on avui se n’han fet un fart de robar pilotes, i passades ràpides per agafar desprevinguda la defensa de l’Ontinyent.

En una d’aquestes accions ha arribat la primera gran ocasió del partit. Desplaçament d’Arturo, Josu ha controlat la pilota a l’interior de l’àrea, però el seu xut creuat davant Álvaro Campos l’ha tret amb els peus el porter local. A la jugada immediatament posterior, Adri Díaz ha intentat una rosca a la frontal que tampoc ha pogut superar l’home més destacat avui dels de Vicente Parras.

Les arribades arlequinades han estat constants a la primera part. Just passat l’equador, també hi ha hagut polèmica. Arturo ha rematat de cap a l’interior de l’àrea i els jugadors del CE Sabadell han reclamat unes possibles mans. L’Ontinyent, en canvi, no ha xutat en tot el partit entre els tres pals i tot el perill que ha generat ha estat de cap amb dues rematades de Russo i Juanan. La segona l’ha atrapat un segur Roberto en els darrers minuts.

Els de Seligrat han hagut de jugar en contra d’un intens vent que ha bufat a El Clariano durant el segon acte i això ha provocat menys arribades. Però l’ocasió més clara del partit també ha estat arlequinada. A deu minuts per al final, Dani Gómez ho ha provat amb un cacau des de molt lluny que ha picat en l’esquena d’un defensa. La pilota s’ha anat enverinant però Álvaro Campos ha reaccionat per atrapar-la en dos temps just sobre la mateixa línia.

L’enfrontament ha finalitzat sense moviment en el marcador i el CE Sabadell ha marxat amb un nou punt a domicili. Un resultat que fa encara més important el partit d’aquí a set dies a la Nova Creu Alta (dg, 12:00 hores). El conjunt arlequinat passa a ser 13è amb 36 punts i rebrà una UE Llagostera que ocupa la plaça de promoció de permanència amb 32.

Toni Seligrat:

• “A 95 minuts, el CE Sabadell ha estat superior a l’Ontinyent, i amb un rival que està sent especialment extraordinari a casa. Portem dos partits consecutius on no ens xuten entre els tres pals i hem tingut dues ocasions molt clares per fer un gol”.

FITXA TÈCNICA

Ontinyent CF: Álvaro Campos, Bauti, Verdú, Russo, Rober, Anaba, Fran Machado (Álvaro, 86’), Juanan, Sascha (Rubio, 56’), Raul i Tito (Soler, 75’).

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Dani Gómez, Aleix Coch, Pol Moreno, Migue, Josu (Marc Martínez, 78’), Adri Díaz (Guillemenot, 86’), Ángel (Víctor, 69’), Pedro Capó i Arturo.

Gols: –

Àrbitre: Aarón Vázquez González (col·legi madrileny). Ha amonestat els locals Anaba i Tito, i els visitants Óscar Rubio i Josu. Ha expulsat per doble amonestació el local Rober (91’).

Estadi: El Clariano.

Imatge: Sandra Dihör.