Sakamoto: “La decisió que prendré serà la que consideri millor per al club”

El president del CE Sabadell, Keisuke Sakamoto, ha manifestat la seva intenció de fer el més adient per al futur de l”entitat arlequinada. “La decisió que prendré serà la que consideri millor per al club. Estem en negociacions en l”ampliació de capital i no donaré cap nom perquè és contraproduent”, ha assenyalat en roda de premsa.
 
El màxim dirigent arlequinat, a més, ha mostrat la seva predisposició a seguir liderant el projecte. “Ara em veig més capacitat que fa tres anys per afrontar el projecte i donar viabilitat a aquest club. Coneixent la situació actual, sé com he de reestructurar l”entitat i com s”ha d”encaminar tot plegat”, ha apuntat.
 
No obstant això, Keisuke Sakamoto també ha deixat la via oberta a possibles arribades. “Mentre hi hagi possibilitats de seguir al capdavant del projecte, estic disposat a fer-ho. Però si a Segona B no prosperen els contactes que tinc, hauré de deixar pas a persones que donin viabilitat econòmica. Vull que les persones que se”n facin càrrec puguin fer bé pel club“, ha manifestat.
 
La situació esportiva del CE Sabadell
 
El president arlequinat també s”ha referit al descens de categoria. “Haver complert amb Hisenda ha minvat la capacitat d”invertir en fitxatges. Aquest és un motiu del descens. Sempre hem seguit la línia que ens ha marcat la LFP i entenem que hi ha clubs que poden tenir penalització”, ha valorat.