Sant Llorenç Savall, quarta localitat homenatjada

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat aquesta tarda a l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall l’homenatge que el club farà a aquesta localitat coincidint amb la visita del CF Reus Deportiu a la Nova Creu Alta el pròxim diumenge 3 d’abril. La iniciativa s’emmarca dins de la campanya d’homenatges que el club fa a diferents localitats del Vallès Occidental i de la qual ja se n’han beneficiat amb èxit Castellar, Barberà i Badia del Vallès.

Presentant el DNI o el padró municipal a les oficines del club o a les taquilles el mateix dia de partit, els nascuts o residents a Sant Llorenç Savall rebran una entrada gratis per al Gol Sud de la Nova Creu Alta. 

El vicepresident Ignasi Lúquez ha destacat que el CE Sabadell “és l’entitat amb més història i rellevància del Vallès Occidental” i cal “apropar el club als pobles i ciutats que ens envolten”. Per la seva part, l’alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba, ha tirat la vista enrere: “Quan el Sabadell havia estat a Primera, d’aquí baixava molta gent. Estic segur que ara hi ha molts llorençans empadronats a Sabadell que van a la Nova Creu Alta”.