Santpedor, un desplaçament complicat per al Sènior Femení

El Sènior Femení del CE Sabadell afronta la segona jornada de competició amb l”objectiu de sumar els tres punts al Municipal Josep Guardiola de Santpedor (aquest dissabte, a les 16:30 hores). Malgrat tot, el conjunt arlequinat no ho tindrà fàcil, ja que les locals es fan fortes en el seu camp. La temporada passada van sumar el 75% dels punts en el seu estadi.
 
El CF Santpedor és un equip molt ordenat defensivament i que acostuma a apostar pel 4-3-3 en el terreny de joc. A més, li agrada portar el pes del partit i tractar amb bon criteri la pilota. En la primera jornada de Preferent, van caure per un contundent 6-1 davant el CD Sant Gabriel.
 
Per la seva banda, el CE Sabadell va sumar un valuós punt davant d”un dels rivals forts de la categoria. Així doncs, l”empat aconseguit davant l”Atlètic Prat pot servir a les arlequinades per desplaçar-se a Santpedor amb la moral alta.
 
La llista de jugadores convocades per part del tècnic Carlos Areán és la següent: Natalia, Inés, Peque, Mela, Gimeno, Tania, Desi, Mireia, Mayo, Gisela, Marina, Chiqui, Megu, Sandra, Patri i Debo.