“Seguint aquesta línia, els triomfs arribaran molt aviat”

La plantilla del CE Sabadell ha lamentat en zona mixta l”oportunitat perduda davant el Real Saragossa. “Hem tingut ocasions clares per guanyar, ha sigut una llàstima. Seguint aquesta línia, els triomfs arribaran molt aviat”, ha dit Marcos.
 
L”eivissenc, a més, ha destacat “la lluita fins a l”últim minut” i ha parlat de la millora de l”equip en intensitat i compromís. “La dinàmica està sent bona i el més important és deixar la porteria a zero. En defensa ens hem mostrat segurs”, ha comentat.
 
Per la seva banda, Aníbal ha assegurat que els arlequinats han merescut millor sort. “Hem sigut superiors per ocasions de gol. Els empats ja no ens valen, però tampoc podem llençar els partits. Seguim en la lluita”, ha apuntat.
 
El davanter mexicà també s”ha mostrat enfadat amb la decisió de l”assistent d”anul·lar el seu gol per un fora de joc inexistent.
 
Per últim, Yeray ha parlat “d”un punt agredolç” i ha agraït la confiança de Juan Carlos Mandiá, que li ha donat la titularitat davant el Real Saragossa.